Blatul Zaharul cu ouale se bat cu telul pe foc slab sau in bain marie. Dupa ce s-a batut bine compozitia si s-a racit se adauga putina coaja rasa de p
Blatul
Zaharul cu ouale se bat cu telul pe foc slab sau in bain marie. Dupa ce s-a batut bine compozitia si s-a racit se adauga putina coaja rasa de portocala si putina culoare
rosie alimentara.
Se adauga faina si untul topit. Compozitia se coace in doua forme.
Blaturile coapte se umplu cu de portocale.
.
Se amesteca zaharul cu galbenusurile si apa. Se pune compozitia pe foc slab, amestecand mereu ca sa nu se prinda de fund. Cand este gata sa fiarba se da jos de
pe foc si se trece printr-o sita. Cand s-a racit se adauga untul inmuiat putin. Portocala se rade pe zahar, se dizolva in putina zeama de portocala si se adauga de unt, de asemenea si putina culoare rosie si foarte putina sare de lamaie topita.
Cu aceasta se umple si se acopera tortul deasupra si imprejur.
Decoram cu mandarine ate sau trase in fondant si putin din aceasta de unt si portocale.
Va prezint o reteta de prajitura de post, cu mere! Este o prajitura frageda si gustoasa! Ca si ingrediente, sunt necesare:...
Reteta de prajitura de post cu mereIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa