Tort de portocale si migdale

Blatul. Se bat mai intai ouale intregi la foc mic, apoi cu zaharul. Se adauga migdalele pisate si coaja rasa a portocalelor. Se coace blatul. Se umpl

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Blatul: 6 oua
  • 6 linguri zahar
  • 50 g migdale pisate
  • coaja de la 2 portocale
  • Crema: 6 galbenusuri
  • 6 linguri zahar
  • 150 g unt
  • 100 g migdale
  • zeama de la 2 portocale

Mod de preparare

Blatul.

Se bat mai intai ouale intregi la foc mic, apoi cu zaharul. Se adauga migdalele pisate si coaja rasa a portocalelor. Se coace blatul. Se umple cu crema.

Crema.

Se fierb galbenusurile cu zahar. Cand compozitia s-a ingrosat se amesteca cu untul spuma, migdalele rase si zeajna portocalelor.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii