Tort de post cu cacao

Pentru tortul de post cu cacao, crema se face din 4 linguri de margarina, 4 linguri de zahar pudra si 2 linguri de nes.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • O cana de ulei
  • 1 si ½ cana de Cola
  • o cana de zahar pudra
  • 2 linguri de cacao
  • o lingurita de amoniac sau bicarbonat
  • drojdie cat jumatate de nuca
  • faina cat cuprinde
  • Crema:
  • 4 linguri de margarina
  • 4 linguri de zahar pudra si
  • 2 linguri de ness.

Mod de preparare

Pentru tortul de post cu cacao, din ingrediente (faina ca la un aluat de chec mai gros) se face o compozitie bine legata, care se coace la foc potrivit. Dupa ce s-a racit, se taie in doua, se insiropeaza cu putin lichior de cafea, apoi se umple cu crema facuta din 4 linguri de margarina, 4 linguri de zahar pudra si 2 linguri de ness. Se face o crema spumoasa care se aseaza intre foi.


Deasupra, pe tortul de post cu cacao se pun trei linguri de gem de caise si se presara gem nuca de cocos sau nuca macinata si se serveste.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii