Tort de post cu fructe

Tortul de post cu fructe este foarte bun si va trebuie 2 kg frisca Hulala, 500 g zahar, 6 portocale, 4 mandarine.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 kg frisca Hulala
  • 500 g zahar
  • 6 portocale
  • 4 mandarine
  • 4 banane
  • 200 g stafide
  • 125 g gelatina
  • 2 cutii compot de ananas
  • 3 fiole de esenta de vanilie
  • 50 g coniac /vodca
  • 500 ml suc de portocale

Mod de preparare

Pentru tortul de post cu fructe, fructele curatate, tocate le amestecam cu coniacul si o esenta. Zeama de la compot si sucul de fructe le amestecam cu gelatina, lasam la umflat, apoi o incalzim pe Bain-Marie. Frisca o batem spuma cu zaharul, o vanilie si 5-6 linguri de gelatina topita.Aceasta o amestecam cu fructele, apoi punem frisca, amestecam si o asezam in forma tapetata cu nylon si felii de portocala. Apoi dam la rece. Dupa doua ore, rasturnam pe platou si la final ornam cu frisca.


Tortul de post cu fructe se serveste ornat cu frisca.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa