Pentru tortul delicios de cacao se bat intr-un cazanel ouale intregi cu zaharul pana ce volumul lor creste simtitor. Se bat apoi alternativ pe masina si la rece, de trei ori.
Pentru tortul delicios de cacao se bat intr-un cazanel ouale intregi cu zaharul pana ce volumul lor creste simtitor. Se bat apoi alternativ pe masina si la rece, de trei ori. Se adauga faina proaspat cernuta, amestecata cu cacao. Se coace la foc mic, intr-o forma unsa cu unt si presarata cu faina. Dupa ce tortul s-a racit, se taie in trei felii egal de groase. Se stropesc feliile cu sirop amestecat cu putin rom. Intre felii se pune crema de ciocolata. Se glaseaza cu ciocolata, iar deasupra se decoreaza cu fructe zaharisite sau cu putina crema turnata prin cornet.
O minunatie de arome!
Chec rece cu fistic si ciocolata albaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti