Tortul delicios fara ou se umple cu crema iar pentru acesta va trebuie 2 cani de gris, 2 cani de nuca macinata.
Pentru tortul delicios fara ou se amesteca toate la un loc si se lasa sa stea timp de patru – cinci ore, apoi se adauga doua linguri de faina, doua lingurite de bicarbonat stins cu otet si putina sare. Se coace la foc potrivit un singur blat. Se poate umple cu orice fel de crema. Pentru crema de unt, trebuie insiropate foile.
Pentru crema se pun la fiert apa cu zaharul si cand clocotesc se adauga budinca de vanilie dizolvata in 50 ml de apa si se amesteca pana se ingroasa, apoi dam la racit. Margarina frecata spuma o amestecam cu crema fiarta, dupa care adaugam o vanilie si umplem tortul.
Tortul delicios fara ou se serveste umplut cu crema.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa