Se asaza un rand de biscuiti pe un platou si se stropesc usor cu esenta de cafea in care s-a dizolvat zaharul si vanilia. Se freaca bine margarina cu
Se asaza un rand de biscuiti pe un platou si se stropesc usor cu esenta de cafea in care s-a dizolvat zaharul si vanilia. Se freaca bine margarina cu zaharul si cacaua si se ung biscuitii cu aceasta crema. Se alterneaza straturile de biscuiti stropiti cu esenta de cafea cu straturi de crema, pana se termina ingredientele. Se imbraca tortul in crema.
Se poate servi cu topping de ciocolata.
Alte retete recomandate:
Tort diplomat
Lapte de pasare
Tort tiramisu
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa