Tort din biscuiti

Se asaza un rand de biscuiti pe un platou si se stropesc usor cu esenta de cafea in care s-a dizolvat zaharul si vanilia. Se freaca bine margarina cu

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g biscuiti de post
  • 200 ml esenta de cafea
  • 150 g zahar
  • vanilie
  • 2 linguri cacao
  • 4 linguri zahar
  • 1 pachet margarina

Mod de preparare

Se asaza un rand de biscuiti pe un platou si se stropesc usor cu esenta de cafea in care s-a dizolvat zaharul si vanilia. Se freaca bine margarina cu zaharul si cacaua si se ung biscuitii cu aceasta crema. Se alterneaza straturile de biscuiti stropiti cu esenta de cafea cu straturi de crema, pana se termina ingredientele. Se imbraca tortul in crema.

Se poate servi cu topping de ciocolata.

Alte retete recomandate:

Tort diplomat

Lapte de pasare

Tort tiramisu

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Mancare de spanac, cu leurda si orez

A venit primăvara și ”este liber” la trufandale și la bunătăți culinare, în acord cu rigorile...

Mancare de spanac, cu leurda si orez
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca