Ouale se amesteca impreuna cu zaharul si laptele, pe foc mic. Cand incep sa fiarba se adauga gelatina inmuiata in apa rece, dizolvata in 2-3 linguri
Ouale se amesteca impreuna cu zaharul si laptele, pe foc mic. Cand incep sa fiarba se adauga gelatina inmuiata in apa rece, dizolvata in 2-3 linguri de lapte cald. Se ia de pe foc apoi compozitia si i se adauga cacaua crenuta, iar apoi romul, zaharul vanilat, o parte din fructe confiate iar la urma jumatate din cantitatea de frisca batuta. Se unge o forma rotunda cu unt, se asaza piscoturile taiate orizontal si stropite cu sirop, apoi pe langa peretii formei se pun piscoturi in picioare. Se toarna crema, se aranjeaza restul de piscoturi si se introduce tortul in frigider,
Se serveste cu restul de frisca batuta, garnisit cu portocale confiate.
Alte retete de dulciuri:
Prajitura cu visine Prajitura snikers Prajitura cu gem
Nu am prea multe sa va zic de aceata prajitura decat ca e un desert perfect de weekend cu ingrediente la indemana tuturor. Un...
Prajitura cu budinca si fructeDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti