Ouale se amesteca impreuna cu zaharul si laptele, pe foc mic. Cand incep sa fiarba se adauga gelatina inmuiata in apa rece, dizolvata in 2-3 linguri
Ouale se amesteca impreuna cu zaharul si laptele, pe foc mic. Cand incep sa fiarba se adauga gelatina inmuiata in apa rece, dizolvata in 2-3 linguri de lapte cald. Se ia de pe foc apoi compozitia si i se adauga cacaua crenuta, iar apoi romul, zaharul vanilat, o parte din fructe confiate iar la urma jumatate din cantitatea de frisca batuta. Se unge o forma rotunda cu unt, se asaza piscoturile taiate orizontal si stropite cu sirop, apoi pe langa peretii formei se pun piscoturi in picioare. Se toarna crema, se aranjeaza restul de piscoturi si se introduce tortul in frigider,
Se serveste cu restul de frisca batuta, garnisit cu portocale confiate.
Alte retete de dulciuri:
Prajitura cu visine Prajitura snikers Prajitura cu gem
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa