Tort Diplomat rapid

Se pune gelatina in jumatate din zeama compotului de ananas. Se bat albusurile cu mixerul cu un praf de sare. Se adauga zaharul treptat si la sfirsit

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 ml. frisca
  • 100 g. zahar
  • 2 oua
  • 20 gr. gelatina
  • o cutie compot ananas
  • o portocala
  • 1 kiwi

Mod de preparare

Se pune gelatina in jumatate din zeama compotului de ananas. Se bat albusurile cu mixerul cu un praf de sare. Se adauga zaharul treptat si la sfirsit galbenusurile. Cele doua compozitii se amesteca si se fierb la bain-marine pana se omogenizeaza. Se raceste si se amesteca cu frisca batuta bine cu mixerul in care se adauga fructe dupa preferinta. Compozitia se pune intr-o forma (cratita) unsa cu ulei sau cu unt si se pune la rece.
Se pune pe un platou si se orneaza cu frisca si fructe

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...