Tort Diplomat rapid

Se pune gelatina in jumatate din zeama compotului de ananas. Se bat albusurile cu mixerul cu un praf de sare. Se adauga zaharul treptat si la sfirsit

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 ml. frisca
  • 100 g. zahar
  • 2 oua
  • 20 gr. gelatina
  • o cutie compot ananas
  • o portocala
  • 1 kiwi

Mod de preparare

Se pune gelatina in jumatate din zeama compotului de ananas. Se bat albusurile cu mixerul cu un praf de sare. Se adauga zaharul treptat si la sfirsit galbenusurile. Cele doua compozitii se amesteca si se fierb la bain-marine pana se omogenizeaza. Se raceste si se amesteca cu frisca batuta bine cu mixerul in care se adauga fructe dupa preferinta. Compozitia se pune intr-o forma (cratita) unsa cu ulei sau cu unt si se pune la rece.
Se pune pe un platou si se orneaza cu frisca si fructe

Inghetata frantuzeasca de vanilie

O inghetata foarte buna!

Spanac cu usturoi verde, la cuptor

Foarte gustoasa si usor de preparat aceasta mancarica.

Pulpe de pui cu legume la cuptor

Retete dietetice Vara, legumele sunt foarte gustoase. Iar din combinatia cu carnea de pui iese un...

Parteneri
Bucataras.RO

Supa cu paste fainoase (inele)

Supa cu paste fainoase (inele)
Gustos.RO

Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata

Descoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...

Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu capsuni si bezea

Prajitura cu capsuni si bezea