Pentru tortul Doina aveti nevoie de 2 pachete de piscoturi, 300 g unt, 2 tablete de ciocolata. Este foarte bun.
Pentru tortul Doina, crema se face astfel: se scoate apa din unt si se freaca cu zaharul, adaugand pe rand cate un galbenus. Se pun apa, cacaoa si ciocolata la fiert. Dupa ce s-a racit, se adauga alunele si stafidele. Albusurile se bat spuma si se amesteca ambele creme. Intr-o cratita de trei litri, se pune celofan si un rand de piscoturi insiropate in putin lapte pe toate partile, apoi se pune crema si piscoturi pana se termina compozitia.
Se lasa la rece pana a doua zi, iar la final, tortul Doina, se rastoarna pe un platou si se orneaza cu frisca si felii de portocale sau alte fructe.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa