Tortul ecler va fi cu siguranta pe placul oricui, in primul rand din cauza aspectului neobisnuit.
Pentru tortul Ecler, se face compozitia de ecler si cu posul se aranjeaza in tava gogoselele. Dupa ce s-au copt, se aseaza pe un platou gogoselele umplute cu crema de vanilie sau chiar cu creme diferite si la final, se orneaza cu frisca.
Crema - 6 oua, 300 g zahar, 1 l lapte, 200 g faina, coaja de lamaie, 200 g unt, vanilie si albusurile batute spuma.
Tortul Ecler se serveste cu crema si ornat cu frisca. Se poate aranja in diferite forme.
Nu am prea multe sa va zic de aceata prajitura decat ca e un desert perfect de weekend cu ingrediente la indemana tuturor. Un...
Prajitura cu budinca si fructeDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti