Tort Ecler

Tortul ecler va fi cu siguranta pe placul oricui, in primul rand din cauza aspectului neobisnuit.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • 100 g ulei
  • o cana de apa
  • 200 g faina
  • Crema:
  • 6 oua
  • 300 g zahar
  • 1 l lapte
  • 200 g faina
  • coaja de lamaie
  • 200 g unt
  • vanilie si
  • albusurile

Mod de preparare

Pentru tortul Ecler, se face compozitia de ecler si cu posul se aranjeaza in tava gogoselele. Dupa ce s-au copt, se aseaza pe un platou gogoselele umplute cu crema de vanilie sau chiar cu creme diferite si la final, se orneaza cu frisca.

Crema - 6 oua, 300 g zahar, 1 l lapte, 200 g faina, coaja de lamaie, 200 g unt, vanilie si albusurile batute spuma.


Tortul Ecler se serveste cu crema si ornat cu frisca. Se poate aranja in diferite forme.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa