Tort Ecler

Tortul ecler va fi cu siguranta pe placul oricui, in primul rand din cauza aspectului neobisnuit.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • 100 g ulei
  • o cana de apa
  • 200 g faina
  • Crema:
  • 6 oua
  • 300 g zahar
  • 1 l lapte
  • 200 g faina
  • coaja de lamaie
  • 200 g unt
  • vanilie si
  • albusurile

Mod de preparare

Pentru tortul Ecler, se face compozitia de ecler si cu posul se aranjeaza in tava gogoselele. Dupa ce s-au copt, se aseaza pe un platou gogoselele umplute cu crema de vanilie sau chiar cu creme diferite si la final, se orneaza cu frisca.

Crema - 6 oua, 300 g zahar, 1 l lapte, 200 g faina, coaja de lamaie, 200 g unt, vanilie si albusurile batute spuma.


Tortul Ecler se serveste cu crema si ornat cu frisca. Se poate aranja in diferite forme.

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!