Blat necopt: galbenusurile si 200 gr. zahar se freaca pina se topeste zaharul, se adauga untul frecat spuma, biscuitii, nucile, esenta de rom si se am
Blat necopt: galbenusurile si 200 gr. zahar se freaca pina se topeste zaharul, se adauga untul frecat spuma, biscuitii, nucile, esenta de rom si se amesteca. Se modeleaza ca un blat de tort si se aseaza pe un platou de servit uns cu putin ulei ca sa nu se lipeasca. Glazura: albusurie se bat spuma cu 10 linguri de zahar. Separat se ard 5 linguri de zahar si asa fierbinte cum este se toarna treptat in spuma amestecand continuu cu mixerul. Se bate spuma foarte bine. Se intinde peste blatul de mai sus si se razuieste ciocolata sau se pudreaza cu cacao. Se pune la rece pentru citeva ore.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa