Taiem piscotul in doua. Fierbem in sucul de ananas ¾ dl lapte, 2 plicuri de budinca de vailie si 6 linguri de zahar. Dupa ce se raceste amestecul,
Taiem piscotul in doua. Fierbem in sucul de ananas ¾ dl lapte, 2 plicuri de budinca de vailie si 6 linguri de zahar. Dupa ce se raceste amestecul, il batem spuma cu margarina si un pic de rom. Topim o bucatica de unt si caramelizam 35 dkg de zahar in el. Cat timp e cald adaugam 15 dkg de nuci taiate. Intoarcem tava si o ungem cu ulei si intindem grilajul. Il racim, apoi il zdrobim. Montare: piscot, crema, bucati de ananas, grilaj, piscot. Acoperim tortul cu crema si presaram cu grilaj.
Alte retete prajituri recomandate
Prajitura cu visine
Dulceata de visine
Tarta cu visine
Intreaga blogosfera culinara comenteza indelung daca reteta originala de spaghete carbonara contine sau nu smantana. Nu vreau...
Spaghete carbonara, reţetă adaptataOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj