Pentru crema se amesteca bine cacaua cu zaharul tos si cu apa si se pune pe foc mic sa se topeasca. Pana cand se raceste se freaca spuma untul cu zah
Pentru crema se amesteca bine cacaua cu zaharul tos si cu apa si se pune pe foc mic sa se topeasca. Pana cand se raceste se freaca spuma untul cu zaharul pudra si se adauga pe rand sase galbenusuri. Se adauga apoi untul in cacaua racita si se amesteca, dupa care se pune la frigider. Pentru blat se ia un sfert din cantitatea de crema, se adauga 1 lingura de faina si albusurile batute spuma tare. Se unge apoi o forma de tort cu unt, se toarna in ea compozitia usor si se introduce in cuptorul cald. Dupa ce blatul s-a copt, se scoate din cuptor, se lasa sa se raceasca si se asaza pe un platou. Se orneaza cu crema rece si se pudreaza cu ciocolata rasa.
Se serveste rece.
Alte retete de dulciuri:
Prajitura snikers
Tort diplomat
Prajituri simple
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii