Crema 1 Apa+zaharul+cacaua se fierb la foc mic pana se face o pasta (ca o miere) - nu mai mult ca se zahariseste. Se lasa sa se raceasca amestecandu-
Crema 1
Apa+zaharul+cacaua se fierb la foc mic pana se face o pasta (ca o miere) - nu mai mult ca se zahariseste. Se lasa sa se raceasca amestecandu-se din cand in cand. Cand s-a racit se amesteca cu cele 8 galbenusuri.
Blatul: albusurile batute spuma tare se amesteca cu faina si 5 linguri din crema 1. Se pune la copt intr-o tava unsa cu margarina.
Crema 2:
Margarina Rama se freaca bine, impreuna cu restul de crema 1 si nuci(optional). Se pune putin cate putin ca sa nu se taie.
Se taie blatul in doua. Se ajeaza primul strat, se insiropeaza cu siropul de la compot. Se pune crema 2, un strat de frisca, cateva bucatele de ananas, a doua parte ablatului care se insiropeaza.se orneaza cu frisca.
Nicio zi fara ciocolata! De aceea, va prezint o prajitura delicioasa. Este printre cele mai bune prajituri pe care le-am...
Prajitura OleGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa