Ciocolata se topeste si se amesteca cu smantana si nesul. In Ken am batut bine de tot ouale intregi impreuna cu zaharul dupa care am adaugat amestecul
Ciocolata se topeste si se amesteca cu smantana si nesul.
In Ken am batut bine de tot ouale intregi impreuna cu zaharul dupa care am adaugat amestecul de ciocolata si smantana si apoi faina cu praful de copt.
Am tapetat forma si am asezat pe fundul ei prune din sirop si deasupra am turnat compozitia.
Am copt la 180 gradeC pentru 45 de minute.
Reteta Tort Manuela a fost propusa de Adriana Nicoleta
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Când vine vorba de post, cu toții ne gândim la restricții. Da, așa este, însă dulciurile nu...
Pernite cu piersici la slow cooker Crock-PotGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa