Tort Manuela

Ciocolata se topeste si se amesteca cu smantana si nesul. In Ken am batut bine de tot ouale intregi impreuna cu zaharul dupa care am adaugat amestecul

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • 100 gr zahar
  • 200 ml de smantaana lichida
  • 200 gr de ciocolata
  • 1/2 pliculet praf de copt sau 6 gr de praf de copt sau o lingurita mica rasa
  • 100 gr faina
  • 2 linguri de ness

Mod de preparare

Ciocolata se topeste si se amesteca cu smantana si nesul.

In Ken am batut bine de tot ouale intregi impreuna cu zaharul dupa care am adaugat amestecul de ciocolata si smantana si apoi faina cu praful de copt.

Am tapetat forma si am asezat pe fundul ei prune din sirop si deasupra am turnat compozitia.

Am copt la 180 gradeC pentru 45 de minute.
Reteta Tort Manuela a fost propusa de Adriana Nicoleta

Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Mancare aromata cu vinete si pui

Mancare aromata cu vinete si pui
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca