Tort Manuela

Ciocolata se topeste si se amesteca cu smantana si nesul. In Ken am batut bine de tot ouale intregi impreuna cu zaharul dupa care am adaugat amestecul

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • 100 gr zahar
  • 200 ml de smantaana lichida
  • 200 gr de ciocolata
  • 1/2 pliculet praf de copt sau 6 gr de praf de copt sau o lingurita mica rasa
  • 100 gr faina
  • 2 linguri de ness

Mod de preparare

Ciocolata se topeste si se amesteca cu smantana si nesul.

In Ken am batut bine de tot ouale intregi impreuna cu zaharul dupa care am adaugat amestecul de ciocolata si smantana si apoi faina cu praful de copt.

Am tapetat forma si am asezat pe fundul ei prune din sirop si deasupra am turnat compozitia.

Am copt la 180 gradeC pentru 45 de minute.
Reteta Tort Manuela a fost propusa de Adriana Nicoleta

Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Pernite cu piersici la slow cooker Crock-Pot

Când vine vorba de post, cu toții ne gândim la restricții. Da, așa este, însă dulciurile nu...

Pernite cu piersici la slow cooker Crock-Pot
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa