BlatulSe bat ouale cu 3 linguri de apa rece cca. 5 min. si apoi se adauga intr-o continua mestecare zaharul. Se amesteca faina cu praful de copt si se
Blatul
Se bat ouale cu 3 linguri de apa rece cca. 5 min. si apoi se adauga intr-o continua mestecare zaharul. Se amesteca faina cu praful de copt si se cern. Se omogenizeaza cu oale in cuptorul incalzit la 200 garde se coace 15-20 min.
Jumatate din banane se taie felii iar restul se taie pe lungime, se stropesc toate cu zeama de lamiie sa nu se faca negre (oxideze), ciocolatele se taie bucatele si se topesc (mai bine pe baie de apa), frisca se bate cu praful care nu o lasa sa se faca moale, ouale se separa. Galbenusul se freca spuma cu untul si zaharul vanilat si apoi se adauga ciocolata topita. Albusul se bate spuma si se inglobeaza peste crema de ciocolata. Peste blat se pun feliile rotunde de banane, apoi se toarna frisca si la urma crema de ciocolata, se da la rece cel putin 2 ore. Se orneaza cu feliile lunguiete de banane si ciocolata rasa.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa