Galbenusurile se freaca cu zaharul si zaharul vanilat. Se adauga apoi faina si albusurile batute spuma. Se unge o forma de tort cu unt si se toarna i
Galbenusurile se freaca cu zaharul si zaharul vanilat. Se adauga apoi faina si albusurile batute spuma. Se unge o forma de tort cu unt si se toarna in ea compozitia, apoi se introduce in cuptor, la copt, pe foc mic. Se scoate, se lasa la racit si se taie pe orizontala, in doua. Se insiropeaza cu sirop din 7 linguri de zahar fiert cu un pahar de apa, rom si coaja de portocala. Se prepara apoi crema. Se bat ouale cu zaharul, se adauga laptele, zaharul vanilat si se lasa sa se ingroase. Se mai adauga gelatina inmuiata in doua linguri cu apa calda si se amesteca pana se ingroasa. Se lasa la racit, apoi se amesteca cu jumatate din cantitatea de frisca si cu fructe zaharisite. Se asaza crema intre cele doua blaturi iar deasupra se garniseste cu restul de frisca.
Se serveste dupa ce a stat la rece pana a doua zi.
Alte retete de dulciuri:
Prajitura snikers
Prajituri delicioase
Prajitura televizor
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii