Pentru tortul Moca cu crema de cafea se incalzeste bine un castron, tinandu-l cateva minute cu apa clocotita pe marginea masinii. Se sterge sa fie perfect uscat.
Pentru tortul Moca cu crema de cafea se incalzeste bine un castron, tinandu-l cateva minute cu apa clocotita pe marginea masinii. Se sterge sa fie perfect uscat. Se pun ouale intregi, zaharul vanilat si se freaca bine pana se face ca o crema. Se adauga cafeaua si faina proaspat cernuta si se amesteca bine. Se toarna compozitia intr-o forma unsa cu unt, se coace la foc potrivit circa o ora. Se pregateste crema de cafea cu unt.
Dupa ce s-a racit perfect tortul, se taie cu un cutit bun in trei felii, iar intre ele se pune crema. Se opreste o Iingura de crema pentru garnitura. Tortul se glaseaza cu glazura de cafea, iar deasupra se pune cu cornetul crema oprita.
Fursecuri de casa , cele mai bune si sanatoase .De asemenea sunt usor de facut si e o placere sa le faci impreuna cu copilul...
Biscuiti cu lamaie, ghimbir si o migdalaDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri