Se bat spuma 5 albusuri cu 5 linguri de zahar si vanilie. Se adauga galbenusurile putin frecate, se amesteca, se adauga o lingura de cacao si nucile p
Se bat spuma 5 albusuri cu 5 linguri de zahar si vanilie. Se adauga galbenusurile putin frecate, se amesteca, se adauga o lingura de cacao si nucile pisate. Aceasta compozitie se toarna in forma de tort foarte putin unsa cu ulei si presarata cu faina si se coace la foc potrivit. In acest timp se bat 3 albusuri cu 3 linguri de zahar si vanilie. Cind blatul pus la cuptor este gata copt, se trage la gura cuptorului, se astern peste el albusurile batute, in strat uniform si se da din nou la cuptor ca sa se coaca si stratul de albusuri. Se scoate din forma, se asaza pe o farfurie si se lasa sa se raceasca. Pentru crema, se freaca spuma untul cu 3 linguri de zahar pudra si cacao. Se adauga galbenusurile pe rind, unul cite unul, frecind bine pina cind crema se tine bine de lingura. Cu aceasta crema se imbraca tortul, asezind un strat mai gros pe deasupra. Se garniseste cu 150 g frisca si fructe de diferite culori, din dulceata.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii