• adaugati migdalele in blenderul performant Oster Versa pana cand se transforma in faina de migdale, apoi adaugati carobul si mierea pana cand devine un „aluat" lipicios si omogen
• intre timp, inainte de a incepe asamblarea, presarati pe platou fulgii de cocos
• pozitionati cercul culinar si neaparat sa aveti fulgi de cocos in interior. Peste ei presati si nivelati compozitia intr-o forma circulara de aproximativ 10/10 sau intr-o forma ceramica patrata, folosind o lingura sau o spatula. Important e ca blatul sa aiba cel putin 1-2 cm inaltime
• toate ingredientele cu exceptia psyllium-ului, se adauga in blenderul performant Oster Versa si se mixeaza pana se transforma intr-o crema fina, dar nu mai mult de 1-5 minute. Altfel compozitia se va infierbanta si nutrientii vor disparea treptat prin incalzire
• la final, inainte de a opri blenderul, adaugati psylliumul si mai mixati cateva secunde pana se incorporeaza. Lasati sa se patrunda vreo 5 minute si sa se umfle psylliumul
• turnati umplutura peste blat si dati la congelator timp de 30 de minute
• pregatiti ingredientele pentru glazura si amestecati-le pana cand tot carobul se incorporeaza
• inainte de servire scoateti tortuletele pentru 5-10 minute la temperatura camerei si ornati cu glazura si decoratiunile alese.
• desertul se poate pastra la frigider intr-o cutie cu sticla cu capac, timp de 1-2 zile.
Savurati cu placere!
Articolul complet aici: https://ligiapop.com/2016/07/14/tort-raw-cu-ciocolata-si-afine-fara-lapte-si-oua/
Fetele mele sunt fan supa-cremă, motiv pentru care fac destul de des acest tip de supă, în diferite combinații (cu...
Supa crema de mazare, dovlecel si broccoliOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj