Tort rece

Tortul rece se face foarte simplu. Pentru aceasta reteta va trebuie 250 g unt, 250 g piscoturi, 250 g zahar pudra.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g unt
  • 250 g piscoturi
  • 250 g zahar pudra
  • 4 galbenusuri fierte
  • 2 oua crude
  • 150 g nuci macinate
  • 4-5 linguri de cacao
  • 500 g frisca
  • cicoare

Mod de preparare

Pentru tortul rece, se freaca untul cu zaharul si ouale timp de un sfert de ora, apoi se adauga nucile. Separat, se fierb 5 linguri de cacao cu 4 linguri de zahar si 4 linguri de cicoare. Dupa ce s-a racit, se amesteca cu compozitia de mai sus. Aceasta crema se pune intre piscoturi si se da la rece.


Tortul rece se serveste cu crema.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Prajitura cu budinca si fructe

Nu am prea multe sa va zic de aceata prajitura decat ca e un desert perfect de weekend cu ingrediente la indemana tuturor. Un...

Prajitura cu budinca si fructe
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos