Tort rece

Tortul rece se face foarte simplu. Pentru aceasta reteta va trebuie 250 g unt, 250 g piscoturi, 250 g zahar pudra.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g unt
  • 250 g piscoturi
  • 250 g zahar pudra
  • 4 galbenusuri fierte
  • 2 oua crude
  • 150 g nuci macinate
  • 4-5 linguri de cacao
  • 500 g frisca
  • cicoare

Mod de preparare

Pentru tortul rece, se freaca untul cu zaharul si ouale timp de un sfert de ora, apoi se adauga nucile. Separat, se fierb 5 linguri de cacao cu 4 linguri de zahar si 4 linguri de cicoare. Dupa ce s-a racit, se amesteca cu compozitia de mai sus. Aceasta crema se pune intre piscoturi si se da la rece.


Tortul rece se serveste cu crema.

Clafoutis cu capsuni

Reteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...

Salata la borcan cu legume, cus-cus si mini-fileuri din piept de pui

Retete dietetice

Omleta cu spanac si leurda - Reteta de primavara

Aș spune că la mine primăvara începe cu leurda, pe care o includ în cât mai multe preparate, iar azi mi-am delectat...

Parteneri
Bucataras.RO

Galbiori cu usturoi si mamaliguta

Galbiori cu usturoi si mamaliguta
Gustos.RO

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure
ReteteCulinare.RO

Negresa - irezistibil de gustoasa

O imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...

Negresa - irezistibil de gustoasa