Tortul Sah special se glaseaza cu ciocolata topita. Este delicios si usor de facut. Aveti nevoie de faina, oua, praf de copt.
Pentru tortul sah special se freaca untul cu zaharul, dupa care adaugam pe rand cate un galbenus, apoi mirodeniile, praful de copt si faina, iar la urma, albusurile batute spuma. impartim compozitia in doua parti, care se pun in pungi de nylon, una o lasam galbena, iar pe cealalta o amestecam cu doua linguri de cacao. Se ia o tava rotunda, se tapeteaza cu ulei si faina apoi cu punga punem compozitia in tava, un rand galben, un rand cacao si facem foi pe rand. Daca pe prima o incepem cu galben, cacao, a doua foaie o incepem cu cacao, galben.
Asa facem trei foi pe care le insiropam cu cafea amestecata cu 100 ml de lichior de cafea. Foile se pot umple cu ce dorim - frisca, ciocolata, crema de ness, crema de nuca, de preferat, se face o umplutura cu frisca si cacao. Tortul Sah se glaseaza cu ciocolata topita.
Tortul Sah special se glaseaza cu ciocolata topita. Foile le umplem cu orice fel de crema sau frisca.
Nu am prea multe sa va zic de aceata prajitura decat ca e un desert perfect de weekend cu ingrediente la indemana tuturor. Un...
Prajitura cu budinca si fructeDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti