Va recomandam Tiramisu reţetă cu frisca, apetisant si tare bun. Arata foarte bine si in plus savoarea cafelei ii va da un gust deosebit. Se procedeaza astfel:
Tiramisu reţetă cu frisca
Va recomandam un tort apetisant cu piscoturi si cafea. Arata foarte bine si in plus savoarea cafelei ii va da un gust deosebit.
Se procedeaza astfel:
Se bat galbenusurile cu zaharul spuma, se amesteca cu marscapone si apoi cu frisca batuta.
Se amesteca cafeaua cu votka si putina apa (50ml)
In cafeaua cu votka se baga piscoturile, dupa care se aseaza in platoul cu cacao cernuta, apoi se pune peste piscoturi un strat de crema apoi se cerne cacao peste, se pune un alt strat de piscoturi, ultimul strat de crema si se cerne cacao.
Se orneaza cu frisca.
Se serveste dupa 12 ore de stat la rece
Alte retete dulciuri
Tort diplomat
Prajitura cu crema de capsuni
Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui aromat cu verdeturi proaspeteOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj