Tiramisu reţetă cu frisca este usor de preparat pentru orice sarbatoare sau ocazie festiva. Poate fi decorat in mai multe feluri dar este la fel de delicios.
Se face cafeaua la ibric si se da la racit!
Intr-un bol preparam cu mixerul crema 1> frisca Hulala si o dam la frigider!
In alt bol preparam crema 2 astfel> Punem cele 3 iaurturi cremoso,apoi batonul de brinza topita si zaharul vanilat si mixam..pana se topeste zaharul!
Scoatem din frigider crema 1{cea de frisca}si o adaugam..putin cate putin peste crema 2...pana se incorporeaza si devin o crema fluida...pufoasa!!
Apoi punem un strat de piscoturi, umezite in cafeaua rece, jumatate din crema peste ele, apoi celelalte piscoturi si restul de crema deasupra! Presaram cacao din abundenta si dam tortul Tiramisu la rece ptr 12 ore!
Tortul Tiramisu se serveste cu o cafea sau o limonada rece!
Pe aceasta superba tava le- as servi o portie de tiramisu...familiei si prietenilor!!!http://shabbychicshop.ro/tavi/765-tava-buchet-de-lavanda-51x37-cm.html
O salată uşoară şi frumos colorată e întotdeauna cea mai potrivită soluţie atunci când eşti în pană de idei...
Salată de paste cu somon afumatOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj