Tiramisu reţetă cu frisca este usor de preparat pentru orice sarbatoare sau ocazie festiva. Poate fi decorat in mai multe feluri dar este la fel de delicios.
Se face cafeaua la ibric si se da la racit!
Intr-un bol preparam cu mixerul crema 1> frisca Hulala si o dam la frigider!
In alt bol preparam crema 2 astfel> Punem cele 3 iaurturi cremoso,apoi batonul de brinza topita si zaharul vanilat si mixam..pana se topeste zaharul!
Scoatem din frigider crema 1{cea de frisca}si o adaugam..putin cate putin peste crema 2...pana se incorporeaza si devin o crema fluida...pufoasa!!
Apoi punem un strat de piscoturi, umezite in cafeaua rece, jumatate din crema peste ele, apoi celelalte piscoturi si restul de crema deasupra! Presaram cacao din abundenta si dam tortul Tiramisu la rece ptr 12 ore!
Tortul Tiramisu se serveste cu o cafea sau o limonada rece!
Pe aceasta superba tava le- as servi o portie de tiramisu...familiei si prietenilor!!!http://shabbychicshop.ro/tavi/765-tava-buchet-de-lavanda-51x37-cm.html
Bun aparatul asta, face mancare singur!
Macare de praz cu masline la slow cooker Crock-PotDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti