Amestecam aroma de caise cu romul si apa. Inmuiem piscoturile in amestec si tapetam cu ele un vas rotund transparent. Amestecam nutella cu mascarpone
Amestecam aroma de caise cu romul si apa. Inmuiem piscoturile in amestec si tapetam cu ele un vas rotund transparent. Amestecam nutella cu mascarpone si ungem piscoturile. Deasupra punem din nou piscoturi inmuiate, apoi turnam crema obtinuta din frisca batuta cu zaharul vanilat si presaram cu budinca de gutai taiata bucatele. Urmeaza un nou strat de psicoturi, continuam pana se termina ingredientele. Decoram dupa preferinte, punem la rece si servim felii.
Alte torturi recomandate
Tiramisu
Diplomat
Îmi plac foarte mult toate aceste ingrediente, așa că m-am gândit să le combin, pentru a face o mâncare...
Chiftelute cu spaghete, in sos de smantana si cascavalGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa