Amestecam ingredientele pentru aluat si il turnam intr-o tava unsa si presarata cu faina, turnam deasupra visinele si umplutura fiarta si calda. Amest
Amestecam ingredientele pentru aluat si il turnam intr-o tava unsa si presarata cu faina, turnam deasupra visinele si umplutura fiarta si calda. Amestecam margarina, zaharul pudra, faina si scortisoara si sfaramam amestecul obtinut deasupra umpluturii. Dupa ce s-a copt si s-a racit prajitura, decoram cu frisca. Presaram scortisoara deasupra.
Alte retete de tort recomandate
Tiramisu
Tort diplomat
Tort cu mere coapte
Am facut dupa Simona si a iesit foarte bun. Nu mi-a iesit la fel de galben si trebuia sa folosesc o forma mai mica sa iasa...
Sufleu cu ficateiOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj