Untul spuma se freaca cu zaharul pudra, apoi cu romul si ciocolata pana totul devine o crema. Se toarna jumatate din compozitie in tava de chec tapeta
Untul spuma se freaca cu zaharul pudra, apoi cu romul si ciocolata pana totul devine o crema. Se toarna jumatate din compozitie in tava de chec tapetata cu hartie pergament udata cu rom. Se adauga deasupra a doua compozitie preparata din migdale curatate si rasnite amestecate cu lapte, in care s-a topit zaharul. Laptele se coloreaza in verde cu un colorant vegetal. Deasupra se pune restul din prima compozitie. Se acopera cu pergament inmuiat in rom si se lasa sa inghete la congelator.
La servit se scoate din forma si se presara ciocolata rasa. Se poate si glasa.
Pentru glazura se fierbe siropul preparat din zahar si apa, se adauga ciocolata, gelatina dizolvata sau faina dizolvata in apa rece. Se da jos de pe foc si cand s-a racit
compozitia se adauga untul.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii