Piure de mazare, spanac si dovlecel

Piure recomandat de la 8 luni

Portii
1
Timp pregatire
5 minute
Timp coacere
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 gr mazare
  • 100 gr spanac congelat
  • 1 dovlecel
  • 1 lingurita de unt

Mod de preparare

Curata si spala dovlecel, apoi taie-l in cuburi. Pune-l la fiert impreuna cu mazarea si spanacul. Lasa-le sa fiarba pana se inmoaie, apoi scurge totul printr-o sita si pastreaza o cescuta de zeama.

Paseaza legumele cu blenderul vertical, apoi adauga untul si putina zeama, pana ajungi la consistenta dorita.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Reteta Tiramisu fara oua, cum sa prepari un desert clasic, adaptat la nevoile tale

Reteta Tiramisu fara oua, cum sa prepari un desert clasic, adaptat la nevoile tale Este cel mai bun tiramisu pe care l-am...

Reteta Tiramisu fara oua, cum sa prepari un desert clasic, adaptat la nevoile tale
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca