Piure de mazare, spanac si dovlecel

Piure recomandat de la 8 luni

Portii
1
Timp pregatire
5 minute
Timp coacere
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 gr mazare
  • 100 gr spanac congelat
  • 1 dovlecel
  • 1 lingurita de unt

Mod de preparare

Curata si spala dovlecel, apoi taie-l in cuburi. Pune-l la fiert impreuna cu mazarea si spanacul. Lasa-le sa fiarba pana se inmoaie, apoi scurge totul printr-o sita si pastreaza o cescuta de zeama.

Paseaza legumele cu blenderul vertical, apoi adauga untul si putina zeama, pana ajungi la consistenta dorita.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...