Pentru a prepara aceasta reteta de friptura de miel cu lamaie sunt necesare urmatoarele ingrediente: pulpa de miel, unt, sare, lamaie, piper, boia dulce, smantana, usturoi.
Pulpa de miel se spala, se freaca cu lamaie pe ambele parti si se unge cu unt topit si boia dulce. Se sareaza si se pipereaza. Se aseaza intr-o tava, adaugand o ceasca de apa si boabe de piper.Se pune la cuptor pentru o ora. Dupa o ora se intoarce si se stropeste cu sosul din tava. Se lasa la cuptor pana se rumeneste.
Se serveste cu mujdei si smantana.
Alte retete recomandate:
Ciorba de miel
Pulpa de miel cu usturoi si cimbru
Cotlete de miel cu menta, kiwi si mere
Cum de nu m-am gandit pana acum sa umplu ardei sau sarmale cu carne de oaie? Au fost deliciosi! Provocarea GastroArt
Ardei umpluti, reteta reinterpretata la slow cooker Crock-PotOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj