Friptura de miel cu lamaie

Pentru a prepara aceasta reteta de friptura de miel cu lamaie sunt necesare urmatoarele ingrediente: pulpa de miel, unt, sare, lamaie, piper, boia dulce, smantana, usturoi.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pulpa de miel
  • 1 ceasca de unt
  • sare
  • ½ lamaie
  • boabe de piper
  • boia dulce
  • usturoi
  • smantana

Mod de preparare

Pulpa de miel se spala, se freaca cu lamaie pe ambele parti si se unge cu unt topit si boia dulce. Se sareaza si se pipereaza. Se aseaza intr-o tava, adaugand o ceasca de apa si boabe de piper.Se pune la cuptor pentru o ora. Dupa o ora se intoarce si se stropeste cu sosul din tava. Se lasa la cuptor pana se rumeneste.


Se serveste cu mujdei si smantana.

Alte retete recomandate:

Ciorba de miel

Pulpa de miel cu usturoi si cimbru

Cotlete de miel cu menta, kiwi si mere

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Ardei umpluti, reteta reinterpretata la slow cooker Crock-Pot

Cum de nu m-am gandit pana acum sa umplu ardei sau sarmale cu carne de oaie? Au fost deliciosi! Provocarea GastroArt

Ardei umpluti, reteta reinterpretata la slow cooker Crock-Pot
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca