Ies la fel de bune ca si cele coapte pe jar, secretul este sa alegem castanele mari
Spalam bine castanele, apoi le taiem pe laterale, dar nu de jur imprejur, iar la capatul rotunjit le mai facem o taietura mai mica pentru a forma o cruce. Taietura trebuie sa fie doar superficiala, atat cat sa taie coaja precum se poate vedea in imagine.
Asezam in tava folie de aluminiu, apoi castanele. Le stropim cu putina apa, apoi presaram sare grunjoasa din belsug.
Le dam la cuptorul preincalzit la 200ºC, pentru cca. 50 de minute.
Cand sunt gata, trebuie sa fie moi, dar nu uscate.
Se servesc alaturi de un pahar de must.
Acestea sunt vestitele clatite americane, groase, spongioase care sunt adesea consumate cu sirop de artar sau bacon prajit....
American pancakesPentru ciorba radauteana aveti nevoie de piept de pui, morcovi, ceapa, ardei, telina, usturoi, pastarnac, oua, smantana si...
Ciorba radauteana cu piept de puiVine din Turcia, Arabia, Balcani și are o savoare aparte. Se prepară ba cu cartofi fierți, piure sau chiar prăjiți, ba...
Musaca de cartofi cu carne de vitel - Reteta videoIata o reteta super simpla de chec aromat cu lamaie, usor crocant de la macul din interior si cu o glazura dulce-acrisoara de...
Desert chec cu lamaie si macTortul cu mousse alb si fructe de padure este o reteta usoara, delicata si racoroasa. Combinatia de dulce-acrisor este...
Tort cu mousse alb si fructe de padureBriose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache
Comentarii