Ies la fel de bune ca si cele coapte pe jar, secretul este sa alegem castanele mari
Spalam bine castanele, apoi le taiem pe laterale, dar nu de jur imprejur, iar la capatul rotunjit le mai facem o taietura mai mica pentru a forma o cruce. Taietura trebuie sa fie doar superficiala, atat cat sa taie coaja precum se poate vedea in imagine.
Asezam in tava folie de aluminiu, apoi castanele. Le stropim cu putina apa, apoi presaram sare grunjoasa din belsug.
Le dam la cuptorul preincalzit la 200ºC, pentru cca. 50 de minute.
Cand sunt gata, trebuie sa fie moi, dar nu uscate.
Se servesc alaturi de un pahar de must.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseCurry verde thailandez cu pui, ciuperci si dovlecel este o reteta delicioasa din bucataria thailandeza.
Curry verde thailandez cu pui, ciuperci si dovlecelDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii