Pizza cu sparanghel este o reteta simpla care se face foarte rapid si este foarte gustoasa!
Se amesteca toate ingredientele si se framanta un aluat potrivit de moale. Aluatul trebuie sa se desprinda de pe vas si sa fie elastic. Se intinde aluatul pe masa de lucru cu degetele de la mijloc spre margine, apoi se pune in tava unsa cu putin ulei si tapetata cu faina.
Se lasa in tava cateva minute sa creasca, intre timp se pregatesc legumele. Legumele se spala si se taie felii subtiri. Sparanghelul verde se curata si se pune in apa firbinte cu un pic de sare de mare si otet si se fierbe timp de 3-4 minute. Peste aluat se intinde sosul de rosii,mozzarella, se aseaza sparanghelul, rosiile cherry, ceapa rosie, boabele de porumb. Se da tava la cuptorul preincalit la 220 grade si se coace timp de 15 minute.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii