Pentru anghemacht de miel cu cartofi si legume carnea se spala, se portioneaza, se opareste, se spala din nou si se sareaza. Ceapa, patrunjelul, morcovii se curata.
Pentru anghemacht de miel cu cartofi si legume carnea se spala, se portioneaza, se opareste, se spala din nou si se sareaza. Ceapa, patrunjelul radacina, morcovii se curata, se spala si se taie felii. Lamaia se spala; din jumatate se extrage sucul, iar restul se taie rondele subtiri. Faina se cerne. Cartofii se curata, se spala si se fierb in apa cu sare. Carnea se inabusa in untura sau ulei cu 100 ml apa, impreuna cu ceapa, morcovi si patrunjel radacina. Se adauga faina dizolvata in 50 ml apa rece, cca 500 ml apa fiarta, sare, piper si se fierb cca 20 minute. Sosul obtinut se strecoara peste carne, se adauga suc de lamaie si se fierb inca 5 minute.
Anghemachtul de miel cu cartofi si legume se serveste cald, cu garnitura de cartofi natur, rondele de lamaie si patrunjel verde deasupra.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa