Se prepara din carne de vitel, de miel sau de pui. Carnea taiata bucati se inabuse in grasime cu sare. Se adauga apa cit cuprinde si se lasa sa fiarba
Se prepara din carne de vitel, de miel sau de pui. Carnea taiata bucati se inabuse in grasime cu sare. Se adauga apa cit cuprinde si se lasa sa fiarba; cind carnea este bine fiarta, se prepara sosul alb ca la ciulama, cu deosebire ca se lasa mai subtire si faina se rumeneste putin. Se stinge cu zeama in care a fiert carnea, strecurata si limpezita. Se adauga zeama de lamiie, se potriveste de acru si sare.
Se serveste cu felii de lamiie curatate de coaja
Și în post sunt bune dulciurile, gogoșile, în special, pentru că nu diferă prea mult de cele de frupt. Eu...
Desert gogosi pufoase, de postDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata