Anghemaht de miel

Carnea de miel se taie felii mai groase de 2 cm, care se pun intr-un vas, cu ulei, la inabusit, pe foc mic. Se toarna apoi apa cat sa acopere carnea,

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 gr carne
  • 1 lingura faina
  • sare
  • piper
  • apa
  • 4 linguri ulei
  • 1 lamaie
  • 30 gr unt

Mod de preparare

Carnea de miel se taie felii mai groase de 2 cm, care se pun intr-un vas, cu ulei, la inabusit, pe foc mic. Se toarna apoi apa cat sa acopere carnea, se sareaza si se pipereaza si se lasa mai departe la fiert, acoperind vasul cu un capac. Dupa ce carnea este gata fiarta iar apa scazuta, se pun aproximativ 30 gr unt si 2 linguri ulei, faina si se lasa la fript in cuptor.


Se serveste cu legume sote.

Alte retete culinare:

Ciuperci la cuptor

Ardei umpluti

Tocanita de pui

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Sarmale in varza murata

Sarmale in varza murata
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca