Carnea de miel se taie felii mai groase de 2 cm, care se pun intr-un vas, cu ulei, la inabusit, pe foc mic. Se toarna apoi apa cat sa acopere carnea,
Carnea de miel se taie felii mai groase de 2 cm, care se pun intr-un vas, cu ulei, la inabusit, pe foc mic. Se toarna apoi apa cat sa acopere carnea, se sareaza si se pipereaza si se lasa mai departe la fiert, acoperind vasul cu un capac. Dupa ce carnea este gata fiarta iar apa scazuta, se pun aproximativ 30 gr unt si 2 linguri ulei, faina si se lasa la fript in cuptor.
Se serveste cu legume sote.
Alte retete culinare:
Ciuperci la cuptor
Ardei umpluti
Tocanita de pui
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj