Antricot delicios de vaca la gratar

Pentru antricot delicios de vaca la gratar se taie antricoatele, lasindu-le cite putina grasime la partea exterioara, se ung cu ulei si se pun pe gratarul bine incins.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 antricoate
  • 1 lingura ulei
  • 20 g unt
  • patrunjel verde
  • sare
  • cimbru

Mod de preparare

Pentru antricot delicios de vaca la gratar se taie antricoatele, lasindu-le cite putina grasime la partea exterioara, se ung cu ulei si se pun pe gratarul bine incins, frigindu-se pe ambele parti. Dupa ce s -au fript bine, se asaza pe o farfurie si se presara cu sare. Deasupra fiecarui antricot se pune cite o bucatica de unt cit o aluna si patrunjel verde tocat marunt. Cine prefera cimbrul, presara antricotul in momentul cand se pune pe gratar.


Se serveste cu cartofi prajiti sau sote de morcov sau alte legume si cu salata de sezon.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca