Ardei copti, cu pui si smantana

Ardeii se coc. Ceapa se taie marunt si se caleste in unt. Se adauga faina si bulionul desfacut intr-o ceasca de apa si dupa 5 minute torni smintina si

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • un piept de pui
  • 5-6 ardei rosii
  • 300 grame smintina
  • o ceapa
  • o lingura bulion (am pus vin alb )
  • o lingura faina
  • sare
  • 2 linguri unt

Mod de preparare

Ardeii se coc.

Ceapa se taie marunt si se caleste in unt. Se adauga faina si bulionul desfacut intr-o ceasca de apa si dupa 5 minute torni smintina si se lasa sa fiarba 10-15 minute.

Carnea se rumeneste in ulei incins.

Ardeii (copti si curatati intre timp, taiati fisii pe lungime) se adauga in sosul de smintina impreuna cu carnea rumenita. Se potriveste de sare si se mai fierbe totul inca 5 minute.


Pofta buna!

Reteta Ardei copti, cu pui si smantana a fost propusa de Gabriela Carmen pe forum culinar.ro

Alte retete cu ardei gasiti aici:

Mancare de ardei gras cu piept de pui si marar,

Tocanita cu ardei copti si pui,

Ardei umpluti in stil spaniol

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...