Ardei prajiti cu cartofi

Punem intr-un vas uns, rezistent termic, ardeii curatati si taiati in jumatati si ii umplem cu amestecul de cartofi cu ceapa. Pe fiecare ardei punem

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2-3 ardei curatati si taiati in jumatati pe persoana
  • Cartofi zdrobiti cu ceapa
  • Carnat si slanina afumate in cantitate dubla fata de ardei
  • Smantana

Mod de preparare

Punem intr-un vas uns, rezistent termic, ardeii curatati si taiati in jumatati si ii umplem cu amestecul de cartofi cu ceapa.

Pe fiecare ardei punem cate o felie de carnat afumat si una de slanina afumata.

Stropim cu smantana si punem la cuptor pana cand ardeii devin moi si slanina se prajeste putin.
Pofta buna!

Alte retete culinare

recomandate:

Spanac cu lapte

Pulpe de pui in sos picant

Friptura de pui cu legume

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...