Aripioare cu zaft

Aripioarele cu zaft sunt delicioase. Pentru a prepara aceasta mancare cu carne aveti nevoie de aripioare de pui, zarzavaturi si condimente.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg aripioare de pui
  • 3 morcovi
  • 2 cepe
  • 2 ardei
  • 1/2 telina
  • 1 ardei iute
  • patrunjel
  • sare
  • vegeta
  • piper
  • 50 ml ulei

Mod de preparare

Aripioarele cu zaft sunt delicioase. Pentru a prepara aceasta mancare cu carne mai intai se spala aripioarele bine.
Se curata si se rad morcovii si telina, ceapa si ardeii se taie marunt.

Se pune uleiul intr-o cratita, se lasa sa se incalzeasca si se adauga aripioarele, se lasa sa se prajeasca putin apoi se pun legumele, se mai lasa 5 minute si se adauga 500 ml apa calda. Se condimenteaza dupa gust si se lasa sa fiarbainca 20 de minute. La sfarsit se pune patrunjel


Aripioarele cu zaft se servesc cu mamaliguta sau paine prajita.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii