Aripioarele de pui se spala, se sterg cu un prosop de bucatarie, apoi se sareaza si se pipereaza. Se amesteca mierea cu o lingura de sos de soia, si c
Aripioarele de pui se spala, se sterg cu un prosop de bucatarie, apoi se sareaza si se pipereaza.
Se amesteca mierea cu o lingura de sos de soia, si cu mustar. Se adauga sare, piper, cimbru si cuisoare. Se curata usturoiul, se piseaza bine pana cand se obtine o pasta si se adauga si el la amestecul de miere. Se lasa aripioarele la marinat in acest amestec timp de aproximativ o ora. Se scot apoi, se dau prin susan si se prajesc in uleiul incins.
Se servesc fierbinti, cu salata verde si garnitura de orez.
Alte retete culinare pui recomandate
Tocanita de pui
Piept de pui
Pui cu legume
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii