Aripioare de pui picante

Aripioarele de pui picante sunt delicioase si foarte usor de preparat. Pentru aceasta retata cu carne trebuie sa folositi 10 aripioare de pui.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10 aripioare de pui
  • boia de ardei iute
  • 3 catei de usturoi
  • o lingura ulei
  • sare

Mod de preparare

Se spala si se curata aripile. Se ung cu sare, cu usturoi pisat, cu ulei si la urma din abundenta cu boiaua de ardei iute.Se incinge gratarul. Se pun aripioarele pe gratar si se frig pe ambele parti.


Se pot servi cu diverse garnituri: cartofi prajiti, piure de cartofi etc

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...