Aripioare in sos dulce acrisor

Pentru aripioare in sos dulce acrisor carnea se condimenteaza, se tavalesc prin faina si se prajesc in ulei incins. Cand sunt gata, se scot pe un servetel care sa absoarba uleiul.

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 12 aripioare
  • o cana de faina
  • 1/2 cana de ketchup dulce
  • 1/4 cana de miere
  • o lingura de otet balsamic
  • 1 catel de usturoi
  • un ardei iute
  • sare
  • piper
  • 50 gr unt
  • ulei.

Mod de preparare

Pentru aripioare in sos dulce acrisor carnea se condimenteaza, se tavalesc prin faina si se prajesc in ulei incins. Cand sunt gata, se scot pe un servetel care sa absoarba uleiul.
Preparam sosul asa: Amestecam ketchupul cu mierea si otetul. Pisam usturoiul, tocam marunt ardeiul iute si le calim putin in untul topit. Peste adaugam sosul si amestecam.

Asezam aripioarele in sosul dulce acrisor si servim.


Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...