Varza se curata de frunzele de deasupra, dupa care se taie in doua, se scoate cotorul si se pune sa fiarba o jumatate de ora. Bibilica se curata, se
Varza se curata de frunzele de deasupra, dupa care se taie in doua, se scoate cotorul si se pune sa fiarba o jumatate de ora. Bibilica se curata, se spala si se pune intr-un vas peste feliile de slanina, impreuna cu ceapa tocata si morcovul taiat felii. Varza fiarta se pune in jurul ei, se adauga sare, piper si zeama de carne. Se acopera vasul cu un capac si se baga in cuptorul incalzit, sa fiarba pana este gata.
Se serveste calda.
Alte retete care contin carne:
Pastrav la cuptor
Friptura de vita la cuptor
Chiftele
O plăcintă cu dovleac ce a avut în sfârșit succes în familia noastră. Nah, acum după ce vor citi...
Placinta cu dovleac, dovlecel, migdale si nucaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa