Bibilica cu varza

Varza se curata de frunzele de deasupra, dupa care se taie in doua, se scoate cotorul si se pune sa fiarba o jumatate de ora. Bibilica se curata, se

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 bibilica
  • 1 varza
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 150 gr slanina
  • sare

Mod de preparare

Varza se curata de frunzele de deasupra, dupa care se taie in doua, se scoate cotorul si se pune sa fiarba o jumatate de ora. Bibilica se curata, se spala si se pune intr-un vas peste feliile de slanina, impreuna cu ceapa tocata si morcovul taiat felii. Varza fiarta se pune in jurul ei, se adauga sare, piper si zeama de carne. Se acopera vasul cu un capac si se baga in cuptorul incalzit, sa fiarba pana este gata.


Se serveste calda.

Alte retete care contin carne:

Pastrav la cuptor

Friptura de vita la cuptor

Chiftele

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Bucataras.RO

Placinta cu dovleac, dovlecel, migdale si nuca

O plăcintă cu dovleac ce a avut în sfârșit succes în familia noastră. Nah, acum după ce vor citi...

Placinta cu dovleac, dovlecel, migdale si nuca
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa