Biftec cu ou

Carnea(muschi de vaca) se spala, se curata de tendoane, se taie in curmezisul fibrelor in bucati de aproximativ 100-150 g, se bate usor, se sareaza si

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr. carne (muschi de vaca)
  • sare
  • piper
  • oua
  • frunze de patrunjel

Mod de preparare

Carnea(muschi de vaca) se spala, se curata de tendoane, se taie in curmezisul fibrelor in bucati de aproximativ 100-150 g, se bate usor, se sareaza si se pipereaza. Apoi se pune in tigaie sau intr-o cratita cu unt foarte incins si se prajeste pe ambele parti pina este gata (25 minute). Se asaza biftecul pe un platou. Cind se serveste la masa, se pune peste fiecare biftec cite 1 ou prajit ochi.
Ca garnitura se servesc cartofi, iar deasupra se toarna sos si unt si se decoreaza cu frunze de patrunjel

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...