Carnea(muschi de vaca) se spala, se curata de tendoane, se taie in curmezisul fibrelor in bucati de aproximativ 100-150 g, se bate usor, se sareaza si
Carnea(muschi de vaca) se spala, se curata de tendoane, se taie in curmezisul fibrelor in bucati de aproximativ 100-150 g, se bate usor, se sareaza si se pipereaza. Apoi se pune in tigaie sau intr-o cratita cu unt foarte incins si se prajeste pe ambele parti pina este gata (25 minute). Se asaza biftecul pe un platou. Cind se serveste la masa, se pune peste fiecare biftec cite 1 ou prajit ochi.
Ca garnitura se servesc cartofi, iar deasupra se toarna sos si unt si se decoreaza cu frunze de patrunjel
Îmi place să gătesc la cuptor, în pungă, deoarece mâncarea se face foarte ușor și este oarecum...
Reteta de sunculita taraneasca cu legume, in punga, la cuptorOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj