Biftec elvetian

Se trec feliile de muschi prin ou batut, apoi prin faina si se prajesc in ulei incins cate trei minute pe fiecare parte. Se pastreaza in uleiul in ca

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 felii muschi de vaca
  • sare
  • piper macinat
  • 1 ceasca de ulei
  • usturoi
  • 1 pahar de vin alb
  • o jumatate de lamaie
  • 1 ou

Mod de preparare

Se trec feliile de muschi prin ou batut, apoi prin faina si se prajesc in ulei incins cate trei minute pe fiecare parte. Se pastreaza in uleiul in care s-au facut si se acopera cu un pahar de vin alb. In sosul acesta se adauga : zeama de la o jumatate de lamaie, sare si usturoi tocat marunt. Se fierbe totul acoperit un sfert de ora, dupa care se scot biftecurile pe un platou garnisit cu legume sote si se acopera cu sosul in care s-au facut.

Se servesc calde.

Alte retete culinare:

Ghiveci de legume

Mancare de mazare

Ardei copti

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...