Biftec simplu la tava

Pentru biftec simplu la tava se curata muschiul de pielite si grasimea in plus, se taie in felii rotunde, se pune fiecare bucata intr-un tifon, se bate cu ciocanul.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg muschi de vaca
  • untura
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Pentru biftec simplu la tava se curata muschiul de pielite si grasimea in plus, se taie in felii rotunde, se pune fiecare bucata intr-un tifon, se bate cu ciocanul si apoi se string capetele tifonului si se invirtesc, ca sa dea muschiului forma rotunda. Se leaga cu sfoara ca sa pastreze forma si se presara cu piper. Se rumenesc apoi la foc viu intr-o tava cu untura bine incinsa. Se trage apoi tava la marginea plitei la foc mic pentru ca bucatile de muschi sa se friga. Cand biftecul este gata se presara cu sare.


Se serveste fierbinte, simplu sau cu ochi deasupra si cu diferite garnituri si cu salata.

Inghetata frantuzeasca de vanilie

O inghetata foarte buna!

Spanac cu usturoi verde, la cuptor

Foarte gustoasa si usor de preparat aceasta mancarica.

Pulpe de pui cu legume la cuptor

Retete dietetice Vara, legumele sunt foarte gustoase. Iar din combinatia cu carnea de pui iese un...

Parteneri
Bucataras.RO

Piftelute din piept de curcan si carnati proaspeti

Aveam in congelator un piept de curcan si nu stiam ce sa fac cu el.Avand in vedere ca nu facusem cam de mult...

Piftelute din piept de curcan si carnati proaspeti
Gustos.RO

Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata

Descoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...

Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu capsuni si bezea

Prajitura cu capsuni si bezea