Taiati carnea in bucati si puneti-o la fiert in apa cu sare. Luati spuma si adaugati zarzavatul de supa si ceapa. Cind carnea este fiarta, puneti-o pe
Taiati carnea in bucati si puneti-o la fiert in apa cu sare. Luati spuma si adaugati zarzavatul de supa si ceapa. Cind carnea este fiarta, puneti-o pe un platou si, in alt vas, strecurati supa. Din 75 g unt, faina si supa, pregatiti un sos alb, fierbeti-l 10 minute si treceti-l prin strecuratoare. In untul ramas caliti orezul, stingeti cu putina apa, puneti 1 litru de supa si dati vasul la cuptor sa fiarba incet
Un desert pe repede înainte ;) Alin, m-a ajtat la călit merele, n-a mai fost nevoie, să supraveghez merele :D ;) Spor...
Prajitura cu mere la slow cooker Crock-PotPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura