Se taie cu o foarfeca degetele de la picioarele de broaste. Se macereaza apoi putin cu sare, piper si otet, dupa care se pun sa se inabuse intr-o vas
Se taie cu o foarfeca degetele de la picioarele de broaste. Se macereaza apoi putin cu sare, piper si otet, dupa care se pun sa se inabuse intr-o vas cu unt fierbinte, pe foc mic. Intre timp se prepara un sos alb subtire din 50 gr unt, 1 lingura cu faina, 1 lingura cu smantana, 7 linguri lapte si 2 galbenusuri. Sosul se toarna peste broaste, se lasa sa fiarba cateva clocote apoi se amesteca impreuna cu patrunjelul verde tocat marunt.
Aceasta mancare se serveste calda.
Alte retete:
Friptura de vita la cuptor
Pastrav la cuptor
Tocanita de pui
Desert mini pavlova cu frisca, mascarpone si fructe Pavlova este un dulce deosebit creat in cinstea balerinei Anna Pavlova....
Desert mini pavlova cu frisca, mascarpone si fructeIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa