Burta de porc umpluta cu cartofi

Se curata cartofii si se tai cuburi. La ceapa calita in ulei, se adauga boia. Se amesteca ceapa prajita, cartofii cubulete, jumarii, maghiranul, piper

Timp pregatire
180 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • 1 buc burta de porc
  • 2 kg de cartofi
  • 300 gr jumari marunti
  • 1 lingurita de piper macinat
  • 2 cepe
  • 1 lingurita de boia
  • 1
  • lingura de unsoare sau 100 ml ulei
  • putin maghiran

Mod de preparare

Se curata cartofii si se tai cuburi. La ceapa calita in ulei, se adauga boia. Se amesteca ceapa prajita, cartofii cubulete, jumarii, maghiranul, piperul si sarea. Acest amestec se introduce in burta si se coase. Se fierbe cca 2 ore intr-un vas inalt, dupa 2 ore se scoate, se unge cu unsoare si se prajeste in tigaie pana se rumeneste.
Alte retete carne recomandate

Tocanita de pui

Ardei umpluti

Rulada de pui

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Biscuiti sarati (crackers) cu seminte

Perfecti pentru gustare. Eu i-am folosit si ca suport pentru gargaritele pe care l-am dus la gradinita, la sfarsitul anului...

Biscuiti sarati (crackers) cu seminte
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca