Carnea, plamanii, inima si 150 gr de slanina se pun la fiert. Cand se vede ca sunt cam pe jumatate fierte, se pune si ficatul. Orezul se fierbe sepa
Carnea, plamanii, inima si 150 gr de slanina se pun la fiert. Cand se vede ca sunt cam pe jumatate fierte, se pune si ficatul.
Orezul se fierbe separat.
150gr. slanina se prajeste, apoi se pune si o ceapa la prajit.
Dupa ce toate organele si carnea sunt fierte se toaca toate si se amesteca cu slanina prajita, ceapa si orezul. Se condimenteaza cu sare, piper, cimbru, maioran si se framanta bine, avand grija sa nu se sfarme prea tare orezul.
Intestinele se curata bine de tot, se spala in multe ape reci, si se umplu cu amestecul rezultat. Se leaga apoi la capete, se pun intr-un tifon toti caltabosii si se pun la fiert. Sa dea vre-o doua clocote. Apoi se scot, se lasa la racit si se servesc reci sau prajitzi.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa